Vrijdag is de eerste paal geslagen van het nieuwe bedrijfspand van Autodiensten Hink.
Vrijdag is de eerste paal geslagen van het nieuwe bedrijfspand van Autodiensten Hink. (Foto: Theo Annes)

Autodiensten Hink bouwt aan de toekomst

LANGEDIJK - Vrijdag 4 december werd de eerste paal geslagen van het nieuwe pand van Autodiensten Hink. Samen met hun drie kinderen Fenna (4 jaar), Liz (2 jaar) en Noud van 10 weken oud, werd deze belangrijke dag gevierd. Eigenaren Marcel en zijn vrouw Sylvia zijn ontzettend trots op deze stap vooruit naar een mooie toekomst.

"We groeien momenteel echt uit ons jasje aan De Wuijver, dus zijn heel blij dat de bouw is gestart op het Breekland. Ondanks de onzekere tijden, en het feit dat we een jong gezin hebben, hebben Sylvia en ik niet getwijfeld: we zijn helemaal klaar voor deze stap voorwaarts", vertelt Marcel. Hij startte in 2014 met zijn garagebedrijf Autodiensten Hink V.O.F., nadat hij 10 jaar lang werkte bij Autoservice Bakker. Hier haalde hij zijn papieren voor APK keurmeester en eerste autotechnicus, en toen de tijd daar rijp voor was startte hij een eigen onderneming. Dat bleek een succes, want zes jaar later voldoet de gehuurde bedrijfsruimte niet langer. "Ons klantenbestand breidt nog steeds uit, waardoor het verlangen naar meer ruimte groeide. Zodat we iedereen die ons nodig heeft, van dienst kunnen zijn. Ook gaan we ons richten op onderhoud van campers, en willen we het assortiment occasions uitbreiden. Dat kan allemaal uitstekend in het nieuw te bouwen bedrijfspand, waar we 3300 vierkante meter tot onze beschikking hebben."

"Sinds december 2017 zijn wij partnerbedrijf van de ANWB. Naast de werkzaamheden in de garage verlenen wij ook onderweg pechhulp.” Door de snelle groei van het bedrijf kwamen in 2018 Mike en in 2019 Duy bij het team. Beide zijn zij APK- keurmeester en technisch specialist. Alledrie zijn zij werkzaam op de ANWB wegenwachtauto. "Naast onze expertise is de openheid naar klanten toe heel belangrijk. Bij ons komt men nooit voor verrassingen te staan, en over elke reparatie wordt overlegd. Ook kennen we klant bij naam." Dat dat wordt gewaardeerd, blijkt wel uit de 9,6 die het bedrijf krijgt als klantenwaardering op de website.

Het nieuwe bedrijfspand voldoet aan de meest recente milieueisen met zonnepanelen, warmtepomp en elektrische laadpalen. "We vinden het belangrijk om toekomstgericht te bouwen, ook door de opkomst van elektrische voertuigen. De uitstraling van het Breekland past heel goed bij ons. En natuurlijk zijn we blij met de uitstekende bereikbaarheid."

Tot die tijd bent u uiteraard welkom op De Wuijver 17 in Noord-Scharwoude.

Bel voor informatie naar 0226-745280 of kijk op

www.autodienstenhink.nl.