Er zijn nog t-shirts verkrijgbaar, opbrengst is voor de verenigingen.
Er zijn nog t-shirts verkrijgbaar, opbrengst is voor de verenigingen. (Foto: Marjolein Ansink)

St. Lief Langedijk roept organisaties op om zich te melden voor noodhulp

LANGEDIJK - Stichting Lief Langedijk heeft samen met Jan Kramer van SMP Sportscare in april de T-shirtactie opgezet om geld in te zamelen voor een noodfonds voor de Langedijker organisaties.

St. Lief Langedijk wil het geld gaan verdelen

De T-shirts zijn inmiddels teruggehaald uit de winkels, omdat de animo terugliep. Er zijn er nog best veel over, dus wil je er nog één bemachtigen, ga dan nog deze week naar SMP Sportscare op adres Zeppelinstraat 4 in Heerhugowaard of stuur een mail naar info@lieflangedijk.nl.. Het T-shirt kost 10 euro (4 euro gaat in het noodfonds van de Stichting Lief Langedijk). De T-shirts die overblijven zullen geschonken worden aan diverse organisaties in Langedijk.

Het bestuur van St. Lief Langedijk wil in september het geld van het noodfonds gaan verdelen en roept alle organisaties in Langedijk op die behoefte hebben aan dringende financiële steun om zich te melden door een mail te sturen naar info@lieflangedijk.nl. Graag ook een schatting van het financiële tekort van 2020 maken en dit inzichtelijk in de mail vermelden.

Het noodfonds kan nooit alle financiële problemen oplossen van de Langedijker organisaties in 2020. Maar alle kleine beetjes helpen.