De organisatie van het toernooi heeft er weer zin in.
De organisatie van het toernooi heeft er weer zin in. (Foto: aangeleverd)

Oostakker tennistoernooi gaat door

ZUID-SCHARWOUDE - Het koninklijke Wimbledon niet, maar het 1-2-3 Jaloezie-Oostakker toernooi gaat wel door! Van 8 tot en met 16 augustus vindt op het tennispark van TC Langedijk aan de Potjesdam in Zuid-Scharwoude weer dit jaarlijkse toernooi plaats.

Toernooi in het teken van ongedwongen gezelligheid

“Het was even spannend of de KNLTB open toernooien toeliet, maar toen de kogel door de kerk was aarzelde de commissie geen moment”, aldus voorzitter Jos Kater.

Al jaren staat het toernooi in het teken van ongedwongen gezelligheid met mooi tennis op alle niveaus. Zo ook dit jaar. “Het zal misschien iets soberder zijn dan andere jaren, er was immers kort de tijd om voor te bereiden. Maar gezelligheid maak je met elkaar en wij als commissie hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in”. Tijdens het toernooi en voor de activiteiten naast de wedstrijden worden de RIVM-maatregelen in acht genomen. “De gezondheid van de spelers, vrijwilligers en bezoekers staat natuurlijk voorop. Dat betekent dat we, om 1,5 meter te kunnen handhaven, wedstrijden ruim plannen en een polonaise of feestavond zit er niet in. Maar daarentegen wordt zoals ieder jaar weer lekker gekookt door de keukenbrigade en is vanwege de maatregelen het hele terras overdekt”. Weer of geen weer, voor spelers en bezoekers is er in ieder geval altijd plek.

Inschrijven

Inschrijven kan via www.toernooi.nl en is mogelijk tot 26 juli 2020, 23.59 uur. Het belooft weer een spannende, sportieve, maar vooral gezellige week te worden. Het team van het Oostakker ontmoet u graag deze week, als deelnemer of als publiek.

Afbeelding