Tino Martin komt naar Langedijk!
Tino Martin komt naar Langedijk! (Foto: aangeleverd)

Langedijk Live op het water

LANGEDIJK - Langedijk Live is een nieuw vierdaags evenement, op 2, 3, 9 en 10 augustus. De unieke locatie, bij Museum BroekerVeiling, zorgt voor een unieke en intieme sfeer.

Er is een beperkt aantal kaarten per optreden te koop van rond de 150 personen.

Per dag vinden er twee optredens plaats, om 18.30 en om 21.00 uur. De show wordt op het water gehouden en het grootste gedeelte van het publiek zit ook in een koolschuitje op het water, een unieke beleving! De organisatie verzorgt de bootjes.

Uiteraard mag je wel met je eigen boot in de omgeving aanleggen op de toegestane aanleg plaatsen maar je kunt niet met je eigen boot naar binnen in Museum BroekerVeiling.

Zondag 2 augustus bijt Jeroen van de Boom het spits af. Maandag 3 augustus treedt Rolf Sanchez op, bekend van onder andere het programma De Beste Zangers. Op 9 augustus zullen de dames OG3NE hun geweldige samenzang ten gehore brengen, en als afsluiter op maandag 10 augustus staat Tino Martin op de podiumboot. Een volledige show duurt bijna twee uur en dat is inclusief voorprogramma, verzorgd door Pascal Redeker, Mike Peterson en/of Robert Leroy.

Kaarten bestellen

Langedijk Live op het water wordt een uniek evenement en is geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Kaarten bestellen en meer informatie op: www.langedijklive.nl.

Op 9 augustus kunt u OG3NE live zien optreden.