Op 20 oktober kreeg Ria Kauw haar prijs uitgereikt door Klaas Zwart (voorzitter Langedijk4GlobalGals) en Jos Jonker (Green Steps).
Op 20 oktober kreeg Ria Kauw haar prijs uitgereikt door Klaas Zwart (voorzitter Langedijk4GlobalGals) en Jos Jonker (Green Steps). (Foto: aangeleverd)

Ria Kauw wint professionele energiescan

LANGEDIJK - De hoofdprijs van de actiedag van Langedijk4GlobalGoals is gewonnen door Ria Kauw uit Noord-Scharwoude. Zij had zes van de negen vragen goed beantwoord. Daarmee versloeg ze alle andere deelnemers aan de prijsvraag.

Ria woont in een jaren zestig woning. In die tijd was er nog geen sprake van isolatie. In de loop van de jaren is wel dubbel glas geplaatst, is de zolder geïsoleerd en zijn zes zonnepanelen geplaatst. Die maatregelen zorgen voor een beter binnenklimaat en een lagere energierekening. Mogelijk zijn er nog meer verbeteringen mogelijk. Die lopen de winnares en Jos Jonker van Green Steps energieadvies uit Warmenhuizen samen door. Op basis daarvan krijgt Ria een uitgebreid advies over mogelijke besparingen op haar energieverbruik.