Zonnebloem Langedijk-Noord doet mee aan de MeeDoenPas

LANGEDIJK- Vanaf 1 november is de Zonnebloem Langedijk-Noord verbonden aan de MeeDoenPas van Langedijk.

De MeeDoenPas is er voor inwoners van de gemeente Langedijk met een laag inkomen. De gemeente Langedijk wil graag dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen aan culturele, sportieve of sociale activiteiten. Bij de pas krijgen pashouders een digitaal tegoed dat zij kunnen besteden bij aangesloten organisaties en verenigingen. Om bijvoorbeeld het lidmaatschap van een sportvereniging van te betalen.

De deelnemers van de Zonnebloem Langedijk-Noord die een MeeDoenPas hebben, krijgen de eerste activiteit gratis, voor de rest van de activiteiten krijgen zij 50% korting. De voorzitter, Roy Korbijn, van de zonnebloem Langedijk- Noord is erg blij met de aansluiting van de MeeDoenPas. "Wij van de Zonnebloem willen zoveel mogelijk mensen helpen in de strijd tegen eenzaamheid. De MeeDoenPas helpt ons daarbij.”

De Zonnebloem verrijkt het leven van mensen met een lichamelijke beperking. Dat doet de vrijwilligersvereniging met huisbezoeken, dagjes uit en aangepaste vakanties. Met 1.200 lokale afdelingen is de Zonnebloem actief in vrijwel elke wijk, dorp en stad in Nederland. Kunt u door een lichamelijke beperking niet doen wat voor zoveel andere mensen vanzelfsprekend is? En wilt u eropuit, bezoek ontvangen van een vrijwilliger of op vakantie? De Zonnebloem Langedijk -Noord staat voor u klaar.

Voor meer informatie: www.zonnebloem.nl/langedijk-noord of mail zonnebloemlangedijk@gmail.com.