Wessel Middelburg, Ronald Klaase en Thijs Zaadnoordijk van Fysio Langedijk.
Wessel Middelburg, Ronald Klaase en Thijs Zaadnoordijk van Fysio Langedijk. (Foto: aangeleverd)

Fysio Langedijk gaat verhuizen

LANGEDIJK - Per 30 november opent Fysio Langedijk een (tijdelijk) nieuw pand aan de Voorburggracht 263 te Noord-Scharwoude.

Daarmee verlaat Fysio-Langedijk na ruim 30 jaar gaat de vertrouwde stek aan de Dorpsstraat in Broek op Langedijk. In deze jaren is gebouwd aan een solide bedrijfsvoering met een hoog specialistisch fysiotherapeutisch niveau.

Fysiotherapeut Thijs Zaadnoordijk legt uit: "Een verhuizing blijkt noodzakelijk om ook in de toekomst met veel plezier en mogelijkheden aan uw revalidatie te kunnen blijven werken. Voor de toekomst werken we samen met Bouwburo Tauber aan een nieuw pand in Broek op Langedijk aan de Stationsweg 3 (voorheen café Welgelegen). Deze ontwikkeling duurt echter nog wel even. Om die tijd te overbruggen openen we voor een nog onbekende periode de locatie aan de Voorburggracht 263. Ondanks dat het om een tijdelijke locatie gaat ontbreek het ons aan niets. Het wordt een ruime praktijk met oefenzaal waar een volledig nieuw ventilatiesysteem voor een aangename werkruimte gaat zorgen. Bouwburo Tauber is hard aan het werk met de verbouwing zodat wij in het weekend van 28 november kunnen verhuizen naar het tijdelijke pand aan de Voorburggracht 263 in Noord-Scharwoude om onze deuren op 30 november kunnen openen."


Voor de patiënten verandert er verder niets. Telefoonnummers en mailadressen blijven hetzelfde en de vertrouwde behandelaars verhuizen mee. De locaties op de Pompesloot in Broek op Langedijk en op de Krab in Noord-Scharwoude blijven ook gewoon open.