Online zomerbridge

SINT PANCRAS - Het bridgeseizoen kwam door het coronavirus abrupt tot een einde. De clubcompetitie kon niet worden afgemaakt en de gezellige bridgeavonden in De Geist waren meteen voorbij.

Inmiddels is het bekend dat de sluiting van de buurthuizen en cafés nog de gehele zomer blijft duren. En als ze opengaan is bridgen met een minimale onderlinge afstand van 1,5 m geen optie. Bridgeclub St. Pancras is daarom gestart met online bridgen. Op donderdag 7 mei was de eerste online clubwedstrijd. 18 paren hadden zich ingeschreven en de bridgeparen waren enthousiast. Door de maatregelen van het kabinet is het ook niet mogelijk om zomeravondbridge te spelen. Als alternatief biedt bridgeclub St. Pancras online zomeravondbridge aan. Iedere donderdagavond start om 19.30 uur een clubwedstrijd via Stepbridge. Voor clubleden is het meespelen gratis. Maar voor bridgespelers van buiten de vereniging is het ook mogelijk om mee te spelen. Er zijn 2 voorwaarden waar men aan moet voldoen: Een proefabonnement aanvragen op Stepbridge of u moet lid zijn van de organiserende vereniging.

Voor bridgers van buiten de vereniging is de zomeravondbridge helaas niet gratis. Bridgers die al lid zijn van de NBB betalen als inschrijfgeld € 15,- en voor bridgers die nog geen lid zijn van de NBB bedraagt het inschrijfgeld € 25,-. Maar voor dat geld speelt u wel de gehele zomer mee met het zomeravond bridge. De stepbridgesite is voor clubwedstrijden geheel afgeschermd. Dus alleen leden van BC St. Pancras’94 kunnen zich op die site aanmelden. Aanmelden bij BC St.Pancras’94 kan via de mail: secretaris_bcstpancras@hotmail.com. Voor informatie: Hans Hes, tel. 06-55062739.