Ondertussen bij Ed Ydo....
Ondertussen bij Ed Ydo.... (Foto: aangeleverd)

Metamorfose voor Juwelier Ydo

NOORD-SCHARWOUDE - “Als je alles van tevoren weet, dan ga je in een tijd als deze natuurlijk niet je winkel veranderen”, zo zegt Tiny Ydo. Maar het gaat zoals het gaat en afspraken waren al gemaakt, dus bij Ydo zijn ze druk bezig met een metamorfose van de winkel.

In samenwerking met Leon Hartman wordt de huidige inrichting aangepast met een aantal nieuwe kasten. Ook zal een scherm geplaatst worden, waarachter Ed in de ochtenduren de horlogereparaties gaat doen. Hierdoor kunnen de klanten Ed aan het werk zien.

"Het was onmogelijk om het goudsmidsatelier naar beneden te halen. Hiervoor moesten teveel aanpassingen gebeuren. Daarom is besloten om beneden op het scherm de goudsmidsbezigheden van Ed te laten zien. Hiervoor moet nog wel het een en ander gebeuren, maar voor de toekomst is dit zeker een streven."

Verder is het behang eraf gestoomd en zal Rob Stoop van schildersbedrijf Coloury zorgen voor een strak muurtje. Het Ydo Team poetst ondertussen de nieuwe collectie.

Heftig

"De afgelopen weken waren heftig. Voor iedereen, maar zeker ook voor de middenstand. Wij besloten om voorlopig drie dagen open te gaan. De vernieuwde winkel is open op donderdag, vrijdag en zaterdag 7, 8 en 9 mei van 10.00 tot 16.00 uur. Dit speciaal voor moederdag! Want iedereen wil natuurlijk een cadeautje voor de liefste! De week na moederdag zal de winkel weer geopend zijn op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur."

Bedanken

Dan nog even het volgende. Team Ydo wil de klanten bedanken voor het geduld de afgelopen weken. "Heel vaak stonden er mensen te wachten voordat ze naar binnen konden vanwege het vier personen beleid. Er viel geen onvertogen woord. Iedereen bleef rustig en is aardig voor elkaar. Om dit gevoel nog even vast te houden geeft Team Ydo bij elke aankoop een COMPLIMENT aan de klant. En dat niet alleen; elke kopende klant mag ook een COMPLIMENT geven aan degene die zij willen! Dit COMPLIMENT gaat samen met een cadeaubon. Voor wie het niet begrijpt, kom dan je moederdagcadeautje halen bij Juwelier Ydo dan leggen we het uit en laten we het zien! Tot ziens allemaal bij Juwelier Ed Ydo; nog steeds de gezelligste juwelier van Langedijk en omstreken."