Jorn (links) en Daniel hadden een lastige start bij 't Bakkershuys.
Jorn (links) en Daniel hadden een lastige start bij 't Bakkershuys. (Foto: Theo Annes).

Lastige start voor Daniel en Jorn van ’t Bakkershuys

BROEK OP LANGEDIJK – Restaurant ’t Bakkershuys heeft net als andere horecaondernemers het niet gemakkelijk gehad. In de tien weken bleven ook de deuren van de onderneming van Daniel en compagnon Jorn hermetisch gesloten.

‘’Gedreven uit pure passie zijn wij het avontuur aangegaan door het restaurant van Ed en Evelien over te nemen. We waren amper begonnen of het coronavirus gooide abrupt roet in het eten. Maar er moest wel brood op de plank komen om in ieder geval de vaste kosten te kunnen betalen."

Handen uit de mouwen

"Met het hele team was het handen uit de mouwen en hebben we bijna tien weken lang op het land gewerkt,’’ lacht Daniel, die net als Jorn dolblij is dat het restaurant 2 juni weer open mocht.

Fantastisch eten

Vanwege de richtlijnen van het RIVM, dertig bezoekers in het restaurant en terras is er een tijdvak ingesteld. De eerste groep gasten van 17.00 tot 20.00 uur en de tweede groep is van 20.00 uur tot sluitingstijd welkom. ‘’We hebben een prachtige gevarieerde menukaart, waarbij de gast echt wat te kiezen heeft. Onze chef-kok, die altijd op zoek is naar mooie producten, heeft fantastische combinaties ontwikkeld, dat door gasten enorm gewaardeerd wordt. En dat is ook ons doel: gastvrijheid en fantastisch en smakelijk eten.’’

Vast team

Restaurant ’t Bakkershuys is geopend van dinsdag tot zaterdag en werkt dagelijks met een team van vaste medewerkers.

Afbeelding