Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

SintJansmuseum Kloosterhof heropent zijn deuren

NOORD-SCHARWOUDE - Het SintJansmuseum Kloosterhof is vanaf 1 juli zeven dagen per week op afspraak geopend voor het publiek. Via de website van het museum of via onderstaand telefoonnummer kunt u een afspraak maken om het museum te bezoeken al dan niet met een rondleiding.

De bezoeker kunnen het museum samen met hun eigen gezelschap zoals gezin, vrienden of familie bekijken. Gedurende het bezoek zijn er geen andere bezoekers aanwezig.

Als bezoeker moet u van tevoren reserveren voor een van de vier volgende tijden: 9.00 uur; 11.00 uur; 13.00 uur 15.00 uur. De grootte van de groep dient te worden aangegeven. Reserveren kan via de mail (info@sintjansmuseumkloosterhof) of per telefoon (06-37609684). De tentoonstelling 'Het onderwijs in de vijftiger jaren van de twintigste eeuw' is nog tot begin 2021 te bezoeken. Als ouder of grootouder kunt u uw 'schoolleven' uiten aan uw kinderen of kleinkinderen. Foto’s en voorwerpen zorgen voor een herbeleving van uw schooltijd. U kunt genieten van de met de hand gesneden beeldencollectie van de heer Bulthuis(1885-1977) en allerlei objecten uit de diverse gesloten kerken

SintJansmuseum Kloosterhof, Dorpsstraat 514 te Noord-Scharwoude, ww.sintjansmuseum kloosterhof.nl.