KidzTime voor kinderen van ouders met kanker

Vervolg van voorpagina

stok heeft", aldus Loes. Kinderen die het moeilijker vinden om te gaan praten worden uiteraard aangemoedigd. Ook zou het zo kunnen zijn dat, zeker de oudere kinderen, gezamenlijk in gesprek komen over wat ze meemaken. Ook deze gesprekken worden gestimuleerd. Naast een centraal gedeelte, zoals het openingsritueel met het branden van een kaarsje en een kringgesprek is er ook ruimte voor de kinderen om zich even terug te trekken.

Knusse hoekjes

De ruimte die wordt gebruikt is dan ook voorzien van mooie gekleurde materialen, speelgoed, zitkussens en knusse hoekjes zodat de kinderen zich even terug kunnen trekken indien gewenst. Ook een middagje naar buiten of een bezoekje aan de bioscoop staat optioneel in het programma. "Kinderen kunnen zich nog aanmelden!", aldus de dames.

Aanmelden

Ouders die hun kinderen willen aanmelden, of meer info willen kunnen mailen naar info@wij-allemaal.nl en een persoonlijk voorgesprek aanvragen met Mirjam en/of Loes.

De woensdagmiddag-sessies zijn kosteloos en worden mede mogelijk gemaakt door een sponsoring van Stichting Bimbam, Desko Kantoormeubelen, Kaijer Vormgeving, Foto Blaauw en de CPOW.