Stichting Mee Doen: dringend behoefte aan begeleiders voor zwemmen senioren

PURMEREND - Het zwemmen voor senioren vanuit de stichting Mee Doen Purmerend is nu al zo'n enorm succes, dat initiatiefneemster Maria Deen op zoek is naar bevoegde mensen die als vrijwilliger willen helpen.

Eens in de zes weken vertrekt vanuit Purmerend een bus met senioren om in het Friendship Sportcenter in Amsterdam-Noord een heerlijk zwemuurtje tegemoet te gaan. Maria Deen: "Het is onvoorstelbaar zoals er gereageerd wordt. We hebben nu echt een luxe probleem, want we hebben begeleiders te kort.

Maria is dringend op zoek naar ziekenverzorgers die de bevoegdheid hebben om mensen aan- en uit te kleden. Het gaat hierbij om hulp aan senioren die zich niet zelfstandig kunnen omkleden en om senioren die volledig rolstoelafhankelijk zijn.

Bent u, of weet u iemand die in de zorg werkt, en ook bevoegd is om mensen te helpen bij het aan - en uitkleden? Dan is de stichting Mee Doen Purmerend naar u op zoek.

"Het zou ons en vooral de senioren die willen zwemmen, enorm kunnen helpen. Het kost elke anderhalve maand slechts een paar uurtjes tijd en alle begeleiders krijgen er enorm veel dankbaarheid voor terug", aldus Maria.

Stuur een e-mail

Wilt u eens in de zes weken helpen bij het zwemmen? Stuur dan een email naar stichting-mee-doen-purmerend@hotmail.com) aan de hand van de contactgegevens wordt daarna zo snel mogelijk contact me u opgenomen.