Juvat heeft de artistieke leiding van het zomerkamp en de show.
Juvat heeft de artistieke leiding van het zomerkamp en de show. (Foto: aangeleverd)

Juvat zomerkamp en show

ZAANDAM - Juvat Performing Arts Studios organiseert deze zomer een zomerkamp onder de titel ‘Heal The World – Zomerkamp en Show 2020’. Het gaat om een hele week dansen voor iedereen tussen zes en achttien jaar.

Het zomerkamp is voor dansliefhebbers die het leuk vinden een week lang aan de slag te gaan om samen een voorstelling te maken. Vijf dagen lang, zes uur per dag oefenen met op zaterdag 11 juli een grote show. Er wordt een week lang elke dag gerepeteerd. De week wordt afgesloten met een voorstelling op zaterdag 11 juli in de prachtige ambiance van de Bullekerk.

Leiding

Onder leiding van drie docenten/artistieke vormgevers en gastchoreografen wordt er gewerkt aan een stuk. Juvat Westendorp neemt de artistieke leiding op zich. "Een uitgelezen kans om én meer tijd in je dans te steken én onderdeel te zijn van een te gekke show op een prachtige locatie", aldus de initiatiefnemers.

Repetities

De repetities vinden plaats in drie gescheiden ruimtes in de Bullekerk te Zaandam en zijn van 6 tot en 10 juli. Jonge mensen die dansen helemaal te gek vinden, kunnen zich inschrijven via de dansschool www.juvat.com.

Afbeelding