Vergeet niet: naast bezorgen is het ook mogelijk gezellig te dineren in het restaurant.
Vergeet niet: naast bezorgen is het ook mogelijk gezellig te dineren in het restaurant. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe website en bestel-App bij De Piramide

ZAANDAM – Vraag het maar aan de uitgaande jeugd: een avond uit besluiten met een bezoekje aan restaurant steakhouse De Piramide, Damkade 4 in Zaandam, is altijd een goed idee. Maar ook voor wie de gerechten wil laten thuisbezorgen is dit al zo’n dertig jaar een vertrouwd adres. Dat is nu zelfs mogelijk met tien procent korting voor wie via de nieuwe website een bestelling plaatst.

Je moet als journalist niet eigenaar Mosad Alam bellen als het einde van de middag nadert. Want dat is het spitstijd in de keuken. Zeven dagen in de week is De Piramide geopend vanaf 16.00 uur. “We hebben nu een nieuwe website en app waarmee het nog makkelijker is geworden gerechten te bestellen”, vertelt ondernemer Alam. De menukaart laat natuurlijk allerlei shoarmavariaties zien. Heerlijke döner, lams- of kipshoarma. Als broodje of complete schotel. Falafel of malse kipnuggets. En natuurlijk de kapsalons in allerlei soorten voor de grotere trek.

Daarnaast biedt De Piramide ook gezonde salades. En een brede keuze in pizza’s en pastagerechten. Op de nieuwe website staat alles overzichtelijk gepresenteerd. “Bovendien waren onze prijzen nog nooit zo laag”, zegt Mosad Alam wervend. Een blik op de tarieven leert dat uit eten gaan (of laten thuisbezorgen) inderdaad bij de Piramide niet veel hoeft te kosten.

Tien procent korting

“Bovendien levert bestellen via de nieuwe website of de app een korting op van tien procent voor wie de actiecode Piramide5 invoert. Er geldt ook nog: geen bezorgkosten in Zaandam, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Oostzaan en Westzaan.”

Tip: De Piramide heeft ook zalig Ben & Jerry’s ijs.

Telefonisch bestellen kan ook onder 075 - 6171053.

Zie voor meer informatie:

www.depiramide-zaandam.nl