Ladies Night bij Syl's Body Studio

HEEMSKERK - Ter ere van het 12½ jarig bestaan van Syl's Body Studio die gevestigd is op de Merel 315 in Heemskerk wordt er op vrijdag 20 maart van 19.00 tot 21.30 uur een Ladies Night gehouden in het Piet Blomgebouw. Op deze avond staan er diverse bedrijven uit de regio om u een leuke avond aan te bieden.

Ter ere van 12,5-jarig bestaan

U kunt hierbij denken o.a. aan diverse producten te shoppen zoals tassen, portemonnees, woonaccessoires, kleding met grote korting, wellness en huishoudelijke producten, een kapper en schoonheidsspecialiste, voetreflex en stoelmassages. Ook staat de Hobby Boet er met de nieuwste rage Diamond Painting en kunt u een kleine workshop haken voor de paasboom volgen. Tevens is er ook iemand aanwezig die u alles kan vertellen over essentiële oliën die u lichamelijk, geestelijk en spiritueel kunt inzetten. En kunt u natuurlijk ook een kijkje nemen wat de studio u verder allemaal te bieden heeft op het gebied van sport, detox, oedeem en afslanken.

Aangeboden

Deze avond wordt u aangeboden door Syl's Body Studio die ook de gratis loterij verzorgt met super mooie prijzen van de ondernemers die er deze avond staan maar ook van verschillende bedrijven uit de regio, zoals Gebrand op Smaak, Ome Pietje en Douglas parfumerie. Dus heeft u zin in een avondje gezelligheid ? Komt u dan gerust langs, de entree is gratis.