Workshop kippen schilderen en keramiek.
Workshop kippen schilderen en keramiek. (Foto: Aangeleverd)

Workshops kippen schilderen en keramiek

CASTRICUM - Kippen zijn fantastische dieren om vorm te geven op doek maar ook met klei. Mieke Rozing geeft regelmatig schilderworkshops en inloopateliers bij het nieuwe Buurt & Biljartcentrum Castricum (BBC). Op zaterdag 21 maart van 9.30 tot 12.30 uur geeft Mieke een 'Kippen' schilderworkshop.

Op zaterdag 21 maart in Buurt en Biljartcentrum Castricum

In duidelijke stappen leert Mieke je, hoe jij een kip ontwerpt en op het doek schetst van 60x60. Met acrylverf en mixed media technieken werk je de kip uit tot een prachtig schilderij. Je hoeft geen ervaring te hebben. Kosten voor deze workshop is €39.50 incl. alle materialen, koffie, thee en wat lekkers. Je hoeft dus niets mee te nemen.

Samen met de keramiste Monique Mulder geeft Mieke de keramiek workshop deze is op zaterdag 9 mei. Je leert in een ochtend hoe je van klei een grappige kip opbouwt. Over deze workshop volgt later meer info.

Adres: Buurt en Biljartcentrum Castricum, Van Speykkade 61 in Castricum. Voor inschrijven of meer info: info@miekerozing.nl, 06-10566887 of loop gewoon een keer binnen tijdens de inloopateliers daar op woensdag en donderdagochtend of kijk op haar site: www.miekerozing.nl