Afbeelding
Het popkoor is er klaar voor. (Foto: Fred Barsingerhorn )

Popkoor Vocal Invention klaar voor BACKSTAGE

ZAANDAM - Popkoor Vocal Invention is er helemaal klaar voor: het theaterconcert BACKSTAGE. Dat vindt op zaterdag 28 en zondag 29 maart in het Zaantheater plaats.

Er zijn nog slechts enkele repetities waarin de leden de puntjes op de i gaan zetten, maar dan is het zover. Vanwege het 25-jarig jubileum pakt het koor dit keer groots uit en zal het geheel toepasselijk 25 nummers ten gehore brengen. Naast dit muzikale repertoire, met zowel mooie ballads als vlotte en feestelijke nummers, gunt het koor de bezoeker een blik achter de coulissen. Waar de hectische voorbereidingen aan de gang zijn en actrice Lotte Haen, die het koor volgt als afstudeerproject, het geheel in goede banen probeert te leiden. Daar heeft ze het absoluut niet gemakkelijk mee, want bij een uitvoering als deze blijft het niet bij zingen alleen. Er moet aan heel veel meer gedacht worden. Kan Lotte het allemaal wel aan en gaat zij slagen voor deze eindopdracht? En krijgt zij antwoord op de centrale vraag: word je gelukkig van zingen?

Vocal invention krijgt medewerking van Dancebasestudio uit Krommenie, Musical Madness uit Zaandam en fanfareorkest Crescendo uit Oostzaan. De regie verzorgt Bas Groenenberg en Patrice van Opstal is de dirigent. Zaterdag 28 maart, aanvang 20.15 uur, zondag 29 maart, aanvang 15.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via het Zaantheater; www.zaantheater.nl en kosten € 20. (inclusief garderobe en pauzedrankje.)