Afbeelding
Crescendo presenteer de muzikale Movie Night.(Foto: Rob Verweij)

Crescendo Movie Night

ASSENDELFT - Crescendo Assendelft brengt op 21 maart de 'Movie Night' tijdens het voorjaarsconcert. Zodra de bezoeker via de rode loper het spectaculair tot filmzaal omgetoverde clubgebouw betreedt, waant men zich vanaf 19.30 uur op een heus filmgala.

Aan de hand van mooie filmmuziek en - beelden brengt Crescendo de bezoeker terug in de tijd van nostalgische tv-series. Denk aan Floris en Derrick, menigeen zat aan de buis gekluisterd. Of muziek bij films als Dances With Wolves en Indiana Jones? Ook Skyfall mag niet ontbreken, als opening van de spectaculaire James Bond film.

Maar tegenwoordig mag Netflix natuurlijk ook niet ontbreken! Te denken valt aan het spannende La Casa de Papel. Wie het nummer Bella Ciao hoort weet genoeg. Al geeft de verenging er een speciale twist aan. Wat dat is? Aanschouw het zelf..

Uiteraard laten het opleidingsorkest en de talentvolle AMV-leerlingen weer van zich horen. Zij zorgen voor een sfeervolle opening van de Movie Night. De slagwerkgroep verzorgt een swingend programma na de pauze.

Kaarten zijn te bestellen via crescendo-assendelft.nl. Voor € 9,50 krijgt men toegang tot de Crescendo-bioscoop inclusief pauze-drankje én popcorn. Kinderen t/m 8 jaar krijgen gratis toegang. Donateur krijgen één gratis kaart. Deze moet nog wel verzilverd.