Afbeelding
(Foto: Karin van Twuyver)

Happy met je lijf de zomer in? Het kan met Easyslim.nu

Middels behandelingen met een zeer revolutionair apparaat verlies je vet en worden je spieren getraind. Hoe snel je resultaat hebt, heb je zelf in de hand. Als je naast de behandelingen op je voeding let, gaat het razendsnel. Wil je niet veel aanpassen? Dan duurt het wat langer.

Waarom Easyslim.nu?

Het unieke van deze methode is dus dat jij het tempo van afslanken bepaalt. Je krijgt voedingsschema’s die bij jou passen (we maken ze samen) en je dus vol kunt houden. De resultaten worden wekelijks geëvalueerd, waardoor we altijd snel kunnen bijsturen. Tevens worden er eigen producten verkocht die het afslanken nog meer bevorderen en gemakkelijker maken.


Dit alles in een zeer laagdrempelige sfeer: geen wijzende vingertjes, geen afkeurende blikken. Jij bent én blijft baas over jouw lichaam.

Gesprek

Er vindt altijd eerst een oriënterend gesprek plaats, waarbij wij kijken of jouw doel haalbaar is, hoeveel behandelingen daarvoor nodig zijn en in welk tempo je dat wilt doen. Hierna vindt de daadwerkelijke behandeling met het apparaat plaats. Je ligt ongeveer 40 minuten op de behandeltafel, onderwijl kun je bijvoorbeeld een boekje lezen. De meeste mensen ervaren het als ontspannend en het is 100% veilig. Er wordt ook aangetoond dat het werkt, middels een meting op diverse plaatsen. Ben je niet minimaal 4 centimeter kwijt? Dan is de proefbehandeling gratis. Via www.easyslim.nu kunt u een afspraak maken voor een intake en proefbehandeling . Nu van € 69,- voor € 39,-. Geldig t/m 15 juli 2020. Graag verwelkomen wij u in één van onze studio’s.

Easyslim.nu Beverwijk, 06-36546338, beverwijk@easyslim.nu; Easyslim.nu Limmen, 06-85852603, limmen@easyslim.nu.