Voor eigentijdse sieraden in zilver en goud en trendy horloges bent u welkom bij Juwelier Weijer.
Voor eigentijdse sieraden in zilver en goud en trendy horloges bent u welkom bij Juwelier Weijer. (Foto: Aangeleverd)

Juwelier Weijer, uw juwelier in Beverwijk!

BEVERWIJK - Voor eigentijdse sieraden in zilver en goud en trendy horloges bent u van harte welkom bij Juwelier Weijer in Beverwijk. In onze winkel in het moderne winkelcentrum de Beverhof staan uw wensen centraal en is uw tevredenheid ons doel. Het motto in onze winkel luidt niet voor niets: “Een sieraad komt het mooiste tot z’n recht als het past bij degene die het draagt.” We streven ernaar dat u met een sieraad of horloge naar huis gaat dat écht bij u past en waar u jarenlang plezier van heeft.

Trendy sieraden

Zoekt u een mooie ring, oorbellen, horloge of halssieraad? Wat voor sieraad u ook zoekt, Juwelier Weijer beschikt over een ruim aanbod, voor ieder wat wils dus! In onze winkel in Beverwijk staat ons gespecialiseerde en ervaren team klaar om naar uw wensen te luisteren en u te adviseren over een passend sieraad. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste sieraad of horloge. We houden van uitdagingen, geen vraag is te gek. Ons vakkundige team houdt collecties bij, gaat naar beurzen en deelt kennis met vakgenoten. Kortom, wij zitten niet stil. Kom onze uitgebreide en actuele collectie aan sieraden en horloges zien, voelen en passen in onze winkel.

Maatwerk, reparatie en service

Bij Juwelier Weijer controleren, reinigen en polijsten wij aangeschafte sieraden gratis. Wanneer u een horloge bij ons aankoopt, voorzien wij deze levenslang van nieuwe batterijen. Dat is de extra service die we onze vaste klanten graag bieden! Voor reparaties aan horloges en sieraden ontvangt u altijd eerst een prijsindicatie. U kunt bij ons ook sieraden laten ontwerpen in ons atelier. Goudsmid Marie gaat zeer vakkundig te werk en is fulltime in onze winkel aanwezig voor advies en maatwerk.

Oud Goud levert geld op

U kunt bij Juwelier Weijer in Beverwijk oud goud en zilver inwisselen. Door de steeds wisselende goud- en zilverkoers is de dagwaarde variabel. Wij wegen het waar u bij staat en geven een goede prijs! Dit is zeer lucratief om te doen, zeer veel mensen zijn bij ons in de winkel geweest omdat het overbodige oud goud vaak meer geld oplevert dan verwacht. Bovendien is het laten beoordelen van het goud altijd gratis, u heeft altijd het recht om niet op het aanbod in te gaan.

Juwelier Weijer, Beverhof 29, Beverwijk. T: 0251-225110. www.juwelierweijer.nl.