Op naar het altaar in de mooiste jurk!
Op naar het altaar in de mooiste jurk! (Foto: Bram Heimens)

Zevende editie Trouwbeurs Alkmaar

REGIO - Een trouwauto met pech, de feestlocatie die vlam vat, weerscode oranje of bruidsjapon die vast komt te zitten in een roltrap. Het zal je maar gebeuren. Bij de gedachte alleen al, slaat bij menigeen de blinde paniek toe. De Alkmaarse weddingplanner Thessa Dudink-Latupeirissa, eigenaresse van Organisatiebureau Njoy & Party is niet zo snel onder de indruk en heeft alles onder controle.

Thessa, zakenvrouw en founder van Organisatiebureau Njoy & Party, staat inmiddels 12 jaar aan het roer van deze professionele onderneming. Van de hand van deze veelzijdige weddingplanner komen al tientallen strak georganiseerde huwelijksfeesten en evenementen. Naast haar job als weddingplanner heeft zij als eventprofessional grote zakelijke projecten georganiseerd voor diverse landelijke en regionale opdrachtgevers.

Ook Trouwbeurs Alkmaar in het AZ-Stadion en Trouwbeurs Zwolle in Theater De Spiegel zijn concepten die uit haar creatieve koker komen. Maar bij Thessa blijft het niet bij het plannen van bruiloften alleen. Zeven jaar geleden trok ze de stoute schoenen aan en stuurde ze een e-mail naar het AFAS stadion in Alkmaar, homebase van voetbalclub AZ. Of ze wat voor een trouwbeurs voelen. "A good idea starts with a good cup of coffee', dus ik heb onder het genot van een lekkere kop koffie mijn idee gepitcht. Met succes, want inmiddels is de zevende editie in aantocht en staan de regionale ondernemers in de rij om zich aan te sluiten bij mijn zakelijk netwerk en evenement."

Juiste trouwleveranciers

"Tijdens Trouwbeurs Alkmaar kun je persoonlijk kennismaken met de bruidsleveranciers en regionaal shoppen voor je huwelijksdag. Er gelden vaak leuke aanbiedingen. Inmiddels is de beurs een begrip in Noord-Holland. Het is niet alleen voor toekomstige bruidsparen een inspirerende dag. Het is een jaarlijkse reünie van ondernemers die elkaar jaarlijks mogen ontmoeten. Er wordt hard gewerkt, maar ook genetwerkt én veel gelachen. Een positieve energie van ondernemers met passie voor hun vak", aldus Thessa.

Bestel voordelig tickets online. Iedereen is welkom. Trouwbeurs Alkmaar wordt gehouden op zondag 26 januari van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Meer informatie, tickets of deelnemer worden? www.trouwbeursalkmaar.nl