Versani ruimt op

REGIO - Versani volgt de markt op de voet. De showroom is altijd up-to-date. Dat betekent wel dat er regelmatig toonzaalopstellingen gewisseld moeten worden. Vandaar deze spectaculaire uitverkoop.

Er zijn keuken- en badkameropstellingen die sterk afgeprijsd zijn. Maar ook losse keukenapparatuur en alle badkamercomponenten. Daarnaast hebben ze bij Versani een neus voor leuke partijen. Te grote voorraden bij de verschillende fabrikanten uit binnen en buitenland zijn scherp ingekocht. Kwalitatief uitstekende producten kunnen zo voor hele lage prijzen aan de klanten worden aangeboden. Een pallet van dit, een pallet van dat, er is groot ingekocht voor het maximale voordeel. Even een greep uit het aanbod; wandclosets, kranen, badmeubelen, spiegels, spiegelkasten, douchedeuren, stortdouchesets, baden, douchebakken, keukenkranen, keukenapparatuur, te veel om op te noemen. Het past ook niet op de paginagrote advertentie elders in deze krant. Dat is slechts een kleine selectie alle aanbiedingen.

Ook is er een voordeelzolder ingericht waar de klant heerlijk kan rondlopen op zoek naar allerlei voordeeltjes. Voor vragen zijn er altijd minstens 10 adviseurs aanwezig om te helpen en tonen wat is er allemaal mogelijk op dit moment in badkamer- en keukenland. Versani is te vinden aan de Pettemerstraat 18 in Alkmaar.