Afbeelding
Verleidelijk mooi...de kousenband... (Stockfoto)

Bruidslingerie: supervrouwelijk de huwelijksnacht in

REGIO - Supervrouwelijk. En een cadeau voor de bruidegom in de huwelijksnacht. Dat is bruidslingerie. Bruiden die hun huwelijksnacht in gepast vrouwelijke stijl willen doorbrengen, kiezen natuurlijk voor het mooiste luxe ondergoed.

Bruidslingerie is van oudsher wit, ivoor- of huidskleurig. Een logische keuze want de meeste bruidsjurken hebben deze kleuren. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de lingerie door de jurk schijnt of op een andere manier te zien is.

Bruidslingerie is allesbehalve saai. Bovendien is er veel variatie: bustiers, corrigerende kleding, korsetten, slipjes, te veel om op te noemen. Bruidslingerie is altijd prachtig afgewerkt. De ogen van de bruidegom zullen natuurlijk gaan glimmen als de jurk uit gaat. En helemaal als de bruid daarbij de juiste accessoires draagt. Supersexy is natuurlijk de kousenband, een klassieker. In vroeger tijden werd deze gedragen om kousen omhoog te houden. Anno nu is de kousenband een leuk extraatje voor de bruidegom. De traditie is dat de bruidegom de band aan het einde van de bruiloft met zijn tanden van het been van de bruid trekt. Dit ritueel kan uiteraard in de bruidssuite gebeuren…

Bruiden die zich de huwelijksnacht in een ander lingeriesetje te hullen, kunnen ook kiezen voor ondergoed in een andere kleur dan wit. Denk eens aan de 'dressed to kill-kleuren' zwart en rood. Extra chic wordt lingerie door de afwerking met mooi kant, pailletten en glimmers. Er zijn merken die zelfs lingerie met echte kristallen hebben. Daarmee kan de bruid letterlijk schitteren tijdens de huwelijksnacht.