Medium Grada Kessens bij Aurora

DEN HELDER – Aurora heeft woensdag 15 januari Grada Kessens uit st. Pancras uitgenodigd. De avond wordt georganiseerd in De Boerderij, Magdalena van Waardenburglaan 22, Den Helder. De avond begint om 20.00 uur.

"In mijn vroege jaren heb ik al veel voorgevoelens gehad en er werd vanuit gene zijde tegen mij gepraat en dit vond ik normaal", zegt Grada Kessens.

Veel cursussen

In de regio Haarlem heeft ze veel avonden bezocht en uiteindelijk sloot ze zich aan bij Harmonia in Zaanstad; ook heeft ze veel cursussen gevolgd. Ze vervolgt: "Uiteindelijk, en vooral door Loes van Loon die ik als mijn mentor zie, ben ik openbare avonden gaan verzorgen. Ze gaat er dan ook vanuit indien je een foto of voorwerp vastpakt, je altijd doorkrijgt wat nodig is.

Anekdote

Grada heeft nog een anekdote. "Soms laten overleden personen vreemde dingen zien zoals een man die al zijn hele leven grote oorlellen had. Hij schudde zijn hoofd en zijn oorlellen werden steeds groter. Gelukkig herkende de persoon in de zaal het en er werd hartelijk om gelachen. Ik word er blij van als ik mensen met een goed gevoel weer de zaal uit zie lopen en dat het mooiste wat er is."

Foto

Belangstellenden worden verzocht om een foto (met levende of overleden personen) of een voorwerp mee te brengen.

Meer informatie

De entree bedraagt €7,50. Voor meer informatie: Dave Hagenstein, e-mail: hagenstein52@gmail.com of https://123aurora123.wordpress.com