Badmintonnen bij Rackmindo in sporthal De Weyver in Hoogwoud

HOOGWOUD - Wie goede voornemens heeft om in het nieuwe jaar meer te gaan bewegen, en dat bij een gezellige vereniging wil doen, dan is badmintonnen bij Rackmindo iets voor jou.

Samen gezellig badmintonnen, maar ondertussen werken aan de conditie en reactievermogen. De leden spelen elke woensdag, zowel recreatief als competitie, in sporthal de Weyver in Hoogwoud. Zij willen belangstellenden graag met deze leuke sport laten kennismaken. Iedereen kan drie weken lang, vanaf 15 januari, gratis op woensdag badmintonnen in de sporthal. De speeltijden van Rackmindo zijn: 's morgens van 10.00 tot 12.00 uur voor iedereen die gezellig recreatief een shuttlet wil slaan. 's Avonds van 18.30 tot 20.00 uur de jeugd en als laatste de senioren van 20.00 tot 22.30 uur.

De vereniging heeft ook de tien-slagenkaart. Dit is een knipkaart die men kan kopen om te spelen bij de senioren op woensdagavond. Tien avonden spelen wanneer dat uitkomt, zonder lid te worden van de vereniging. Voor 65.00 euro is deze kaart te koop, ideaal voor studenten en mensen met bijvoorbeeld wisseldiensten.

Interesse? Kom dan vrijblijvend een shuttletje slaan. Leenrackets zijn aanwezig. Meer informatie, neem contact op met Gerbrand Smit, tel. 0229-590403, Gertruud Schaper (Jeugd), tel.0226-354788 of kijk op www.rackmindo.nl of Facebook.