Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Leo XIII brengt Prinses op de Erwt

PURMEREND - Dit jaar speelt toneelvereniging LEO XIII het sprookje van de 'Prinses op de Erwt'. Niet zoals zo vaak heel erg lang geleden maar gewoon vandaag de dag. Er zijn zes voorstellingen in De Speelzaal aan de Violenstraat 6.

De koning en koningin zijn erg ouderwets en verliezen aan populariteit: er gaan zelfs geluiden op om maar over te stappen op een president! Als hier niets aan gedaan wordt moeten ze misschien wel verhuizen en kunnen ze niet meer in het paleis wonen. Het hoofd van de hofhouding heeft, samen met de minister, allerlei ideeën zoals gebruik maken van social media maar daar weten de koning en koningin niets van af. Misschien is een huwelijk van de prinses de oplossing.

De koningin plaatst een contactadvertentie in de krant: hier worden 3 kandidaten uit gekozen die op het paleis een test moeten afleggen. Zal de prins uiteindelijk één van de kandidaten kiezen of is er nog iemand anders die zijn hart kan veroveren….. En hoe zat het ook alweer met de erwt?
De voorstellingen zijn op: zaterdag 8 februari om 14.00 uur, zondag 9 februari om 12.30 en 14.00 uur en zondag 16 februari om 12.30, 14.00 en 15.30 uur. Geschikt voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar.
Om organisatorische en veiligheidsredenen kunnen kinderen alleen onder begeleiding van een volwassene worden toegelaten.

Kaarten zijn € 5,- per stuk. Bestellen kan via de site www.leoxiii.nl of telefonisch via 06 33 52 57 50.