Bijzondere dans en acrobatiek in Engel
Bijzondere dans en acrobatiek in Engel (Foto: Tom Rune-Angell Storo Juliussen)

Dans- en acrobatiek duet in Verbeelding

PURMEREND - Bezoekers van Theater De Verbeelding die (de korte versie van) Engel zagen tijdens DansClick 20 waren vol bewondering over dit indrukwekkende duet. Zaterdag 25 januari krijgt iedereen de kans de lange versie te zien.

In Engel zien we twee performers – een circusacrobate en een danser – die werken met lichaamsgewicht, momentum en richting. Een fysiek duet over de innerlijke strijd van ieder mens met de verschillende kanten van onszelf en de dingen in ons leven waar we niet direct betekenis aan kunnen geven. Het duo, Kim-Jomi Fischer en Marta Alstadsaeter, was genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Dansdagen 2019, een stimuleringsprijs voor veelbelovend choreografietalent dat nog geen structurele subsidie ontvangt.

De voorstelling is om 20.30 uur te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten € 15,50 (vriendenpas/CJP/65+ € 13,50), inclusief reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234.