Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Maak kans op filmkaartjes Judy

In samenwerking met Cinema Enkhuizen biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de film Judy, een historisch, biografisch drama.

Judy Garland werd bekend als Dorothy in The Wizard of Oz. Decennialang was ze het gouden kind van Hollywood. Maar nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist ze in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen. Maar helaas zijn er ook mensen die van haar willen profiteren. Zo fragiel en kwetsbaar leefde Judy Garland achter alle glamour. Ondersteund door Garland's bekende liedjes, vertolkt Renée Zellweger op indrukwekkende wijze de rol van Judy.

Kans maken op twee kaarten voor Judy op maandag 27 januari om 20.00 uur? Mail dan naar actiededrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa van de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gesteld. Kaartverkoop en programma zie: www.cinemaenkhuizen.nl.