Het team van dierenkliniek De Streek in Bovenkarspel.
Het team van dierenkliniek De Streek in Bovenkarspel. (Foto: Aangeleverd)

Nieuw in de Streek: Dierenkliniek De Streek

BOVENKARSPEL - Dierenkliniek De Streek opende onlangs haar deuren in Bovenkarspel. De zeer geliefde en gewaardeerde dierenarts Danny Nieskens is daarmee terug in de regio.

Naast dierenkliniek Pasteurstraat in Den Helder en dierenkliniek Muggenburg in Schagen is dierenkliniek De Streek de derde vestiging van dierenarts Ilona Wegman.

Kundig team

"Enorm trots ben ik op het feit dat dierenarts Danny Nieskens ons team op deze locatie versterkt. Danny is een bekende en zeer kundige dierenarts. Na een aantal jaren binnen onze kliniek in Den Helder te hebben gewerkt, is hij weer terug op zijn vaste stek! Daarnaast is er een kundig en bij de mensen welbekend team van assistenten uit de Streek werkzaam. Dat zijn Melanie Nieskens, Tineke Kok, Nel Appelman en Beau van Slot. Ook maken ervaren dierenarts José van den Berg en dierfysiotherapeut Lonneke Haan deel uit van het team in Bovenkarspel."

Geavanceerd

Dierenkliniek De streek staat voor kundige up-to-date diergeneeskunde en zorg op maat voor een eerlijke prijs. Ilona: "Voor ons is het belangrijk dat onze klanten en hun huisdieren zich prettig bij ons voelen. Wij bieden een vertrouwd stabiel team, wat het opbouwen van een goede band met zowel dier als eigenaar ten goede komt en daarmee de diergezondheidszorg. We hebben ook geavanceerde apparatuur voor het doen van operatieve ingrepen zoals een kijkoperatie. Een hond steriliseren met een kijkoperatie is veel minder belastend en minder pijnlijk dan de traditionele ingreep. Honden zijn dezelfde dag alweer de oude."

Ook dieren uit andere klinieken kunnen worden verwezen. Dierenkliniek De Streek is gevestigd naast de ingang van winkelcentrum Streekhof.

Gratis gebitscontrole

Eind maart is een officiële open dag. Vanaf volgende maand heeft de dierenkliniek samen met dierenkliniek Enkhuizen een aantal acties, waaronder een gratis gebitscontrole in de kliniek door de dierenarts, 10% korting op de navolgende gebitsbehandeling en gebitsverzorgende producten. Tevens is er een sterilisatie- en castratie actie voor de kat met 10% korting.

Meer informatie via dierenartsbovenkarspel.nl of 0228 745345.