Groots Korenconcert in Wulframkerk Waarland

WAARLAND- In verband met het honderdjarig bestaan van de parochie van Waarland is er op zondag 26 januari van 14.00 tot 16.30 uur een korenconcert in de Wulframkerk in Waarland.

Gevarieerde middag met herkenbare songs

Deze wordt ingevuld door het ritmisch koor Waarland, het ritmisch koor Interamvo uit 't Veld, het ritmisch koor Heerhugowaard- Noord en het ritmisch koor Mistral uit Wi4eringerwerf. De entree is gratis en er is koffie, thee en koek.

Het belooft een gevarieerde middag te worden doordat elk koor zijn eigen karakter heeft en heel uiteenlopende liederen laat horen. Rustige, melancholische, opgewekte, ritmische liederen van allerlei soort.

De koren hebben door de jaren heen vaak bekende liedjes van de radio, ieder op hun eigen manier gearrangeerd voor hun koor. Soms met een andere tekst erop. Maar vaak bleek het lied heel toepasbaar te zijn in de maandelijkse vieringen en genieten de koorleden vaak erg van het zingen ervan.

Dit korenconcert geeft de ritmische koren een mooie gelegenheid, van zich te laten horen voor meer mensen, dan die naar de maandelijkse vieringen komen.