Ondergedompeld worden in een Italiaans avondje met live muziek, een pizza proeverij en Italiaanse geheimen.
Ondergedompeld worden in een Italiaans avondje met live muziek, een pizza proeverij en Italiaanse geheimen. (foto: aangeleverd)

De beste pizzabakker van Italië komt naar Amsterdam!

De beste pizzabakker van Italië in Amsterdam!

AMSTERDAM - Smullen van echte Italiaanse pizza en ondertussen achter de geheimen van 's werelds beste pizzaiola komen. Dat kan binnenkort in The Pizza Show in Amsterdam. In dit pop-up restaurant worden de pizza's bereid door de speciaal voor deze gelegenheid overgevlogen Master Pizza Champion 2019, Raffaele Gentile. Tijdens een live dining expercience komt de pizza lover volledig aan zijn of haar trekken.

Lofi Amsterdam wordt omgetoverd tot een stukje Italië

Op 6 en 7 februari 2020 wordt Lofi Amsterdam omgetoverd tot een stukje Italië. Bij The Pizza Show komt de Master Pizza Champion 2019 en kampioen gluten free pizza. Raffaele Gentile, speciaal naar Amsterdam. In een voor deze gelegenheid tot pop-up Pizza restaurant omgetoverde omgeving wordt je ondergedompeld in een Italiaans avondje met live muziek, een pizza proeverij en Italiaanse geheimen.

De pizzaiola geheimen

Odin Giannatiempo zette dit idee op samen met Claudio Gerardi, die hem ondersteunt bij alles wat er in de keuken speelt. Na het succes van het door hem georganiseerde Pizza festival, komt er nu ook The Pizza Show voor iedereen die gek is op pizza en altijd al eens heeft willen weten hoe het deeg van zijn pizza wordt bereid, waar de ingrediënten vandaan komen en wat het verhaal is van een echte pizzaiolo. Dit is je kans om eindelijk achter deze geheimen te komen.

The Pizza Show

Het pop-up restaurant waar je altijd al op gewacht hebt, gaat er eindelijk komen! The Pizza Show zal een echte live dining experience zijn die je niet wil missen. Elke editie worden wereld bekende pizzabakkers uitgenodigd om hun kunsten te showen.