Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Telefooncirkel bij Humanitas

HEEMSKERK - Een telefooncirkel werkt als volgt: iedere dag rond half negen 's morgen belt de leider van de groep de eerste in de cirkel. De eerste belt de tweede en dit gaat zo door totdat de laatste op de lijst de leider belt. Dan is de cirkel rond. Neemt iemand uit de cirkel niet op, dan nemen we actie.

Voor wie?

De telefooncirkel is er voor iedereen die het prettig vindt als er zeven dagen per week iemand contact zoekt via de telefoon. Mensen die deelnemen ervaren dit dagelijkse contact als onmisbaar: het vergroot hun gevoel van veiligheid. Er zijn geen leeftijdscriteria en er zijn geen kosten aan verbonden.

Het belletje in de ochtend is vrij kort: er moet immers gebeld worden met de volgende in de cirkel. Natuurlijk staat het u vrij om later op de dag nog even terug te bellen voor de gezelligheid. Dat gebeurt ook regelmatig. Daarnaast organiseren we drie keer per jaar een bijeenkomst zodat u de mensen uit uw cirkel persoonlijk kunt leren kennen.

Is deelnemen aan de telefooncirkel van Humanitas iets voor u of voor iemand uit uw omgeving? Voor meer informatie of voor aanmelden kunt u contact opnemen: telefoon 06-15460645 of 06-53359913.