Filiaalmanager Bas Viet van Vomar Commandeurs, samen met, de mascotte, Ryder Lina, het jongste lid van ODIN '59, en Jacinta Lieuwes, de trotse voorzitter van ODIN.
Filiaalmanager Bas Viet van Vomar Commandeurs, samen met, de mascotte, Ryder Lina, het jongste lid van ODIN '59, en Jacinta Lieuwes, de trotse voorzitter van ODIN. (Foto: Aangeleverd)

Vomar spaaractie voor voetbalplaatjes ODIN '59

HEEMSKERK - Voetbalvereniging ODIN '59 bestaat dit seizoen 60 jaar, een feestelijk moment voor een unieke spaaractie! Deze winter kunnen klanten bij Vomar Voordeelmarkt in Heemskerk en Beverwijk namelijk sparen voor voetbalplaatjes van de lokale helden en heldinnen van ODIN '59. Deze spaaractie is op zaterdag 18 januari feestelijk afgetrapt bij de voetbalvereniging. Filiaalmanager Bas Viet van Vomar Commandeurs overhandigde het eerste verzamelalbum aan twee bijzondere leden, namelijk Ryder Lina, het jongste lid van ODIN '59, en Jacinta Lieuwes, trotse voorzitter van de club. Bas is erg enthousiast over deze nieuwe spaaractie in zijn winkel: ''Als lokale supermarktketen is Vomar graag betrokken bij de buurten rondom haar winkels, daarnaast stimuleren we graag sport en beweging. Deze spaaractie sluit hier naadloos op aan. We hopen de komende tijd veel fanatieke spaarders te verwelkomen!'' Na de aftrap op zaterdag konden enthousiastelingen direct beginnen met sparen en zijn de eerste plaatjes al in het verzamelalbum geplakt. Klanten kunnen exclusief bij de vier Vomar-winkels in Heemskerk en Beverwijk voetbalplaatjes sparen. Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvang je t/m zaterdag 14 maart een gratis pakje met daarin 5 voetbalplaatjes. In het unieke verzamelalbum kun je alle 694 deelnemende leden bij elkaar sparen, van de kabouters tot senioren-teams.