Kort nieuws

Prins Hendrik


EGMOND AAN ZEE - De uitslagen van SV Prins Hendrik van maandag 20 januari zijn als volgt: E-klasse: Dirk Roele 100; Arie Wijker 100, Gerrit Gravemaker 97, Carlo Zwaan 97. A-klasse: Nico Tuls 98; Richard van Ham 97; Henk Konijn 96; Jos v. d. Outenaar 96. B-klasse: Jaap Schipper 91; Mieke v.d.Outenaar 88. Pistool: Arie Wijker 49; Henk Konijn 48; Carlo Zwaan 48.


Mierenhoop

EGMOND AAN ZEE - Van bovenaf gezien leek het een goed georganiseerde mierenhoop. De zeventiende editie van de wandelmarathon in Egmond aan Zee trok afgelopen weekend ruim 13.000 gretig stampende - voornamelijk vrouwelijke - bezoekers. Het tweedaagse wandelevenement leverde mooie beelden op van fotografen Sjef Kenniphaas en Frits van Eck, die verderop in deze krant deels zijn te bewonderen. Voor de volledige fotoreportage ga naar Rodi.nl/Regio/Bergen.


Gezondheid

EGMOND-BINNEN - Het Woensdagochtend Café, te vinden in dorpshuis De Schulp in Egmond-Binnen is een bekend ontmoetingspunt in het dorp. 5 februari is weer een interessant onderwerp over de gezondheid. In het Woensdagochtend-café van 5 februari gaat het over het voorkomen van diabetes type 2. Carin Sprenkeling (medisch pedicure) en Anita Veldt (leefstijl coach) komen langs. Benieuwd? Van 10.30 tot 12.00 uur. Koffie/thee: 1 euro; de lezing/workshop is gratis. Dorpshuis De Schulp is te vinden aan de Visweg 45 in Egmond-Binnen.