"Appassionata" heeft plaats voor ambitieuze leden

SCHAGEN - "Appassionata" koor en orkest o.l.v. dirigent Karel Kok geeft op maandag 4 mei een Herdenkingsconcert in de Grote Kerk op de Markt in Schagen. Op het programma staat "The Ways of Zion Do Mourn", een indrukwekkend werk van Georg Friedrich Händel voor koor en orkest.

Op dinsdag 5 mei werkt het koor mee aan het Korenfestival dat in de gemeente Schagen ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding wordt georganiseerd door Muziekpraktijk Karel Kok.

Repetities

De repetities voor deze uitvoeringen beginnen op zaterdag 1 februari en worden eens per twee weken van 09.00 tot 13.00 uur gehouden in de studio van Muziekpraktijk Karel Kok in Schagerbrug. Bij het koor zijn nog enkele plaatsen vrij voor ambitieuze deelnemers. Om mee te kunnen doen is zangervaring een voorwaarde.

Eigen partij instuderen

Van de leden wordt verwacht dat zij thuis de eigen partij instuderen, daarvoor zijn bladmuziek en midifiles beschikbaar. Tijdens de repetities worden de partijen samengevoegd en wordt gewerkt aan stemgebruik, koorklank en de verfijning van de muziek. Gegadigden kunnen contact opnemen met Muziekpraktijk Karel Kok in Schagerbrug, e-mail karelkok@xs4all.nl en telefonisch via nummer 06-51661564.