De vakman van Bakker dé Houthandel verzorgt met alle liefde de montage.
De vakman van Bakker dé Houthandel verzorgt met alle liefde de montage. (Foto: Aangeleverd)

Traprenovatie in industrieel jasje

Advertorial

REGIO - Bij Bakker dé Houthandel kunt u in de showroom terecht voor vloeren, meubels, tafels op maat en woonaccessoires, maar zeker ook voor prachtige traprenovaties. Met Reno Stairs® traprenovatie wordt de bestaande trap bekleed met écht hout. Dit geeft een nieuwe, luxe uitstraling en dit zonder dat er hak-of breekwerk aan te pas komt.

De medewerkers van Bakker dé Houthandel hebben al ruim twintig jaar ervaring. Of u nu kiest voor een landelijke, klassieke of moderne uitstraling, bij Bakker dé Houthandel wordt altijd voor een passende oplossing gezorgd. NIEUW van Reno Stairs® is een heel modern traprenovatiepakket met een industriële look. Dit pakket bestaat uit hardhouten overzettreden die kant en klaar fabrieksmatig voor u zijn afgewerkt met een duurzame dekkend zwarte afwerking. Verder zitten er behalve de twaalf overzettreden een uitlooptrede voor de afwerking naar de overloop, de benodigde montagekit en afwerkingskit bij. U kunt direct aan de slag en dat al voor een pakketprijs van slechts € 695,- Met dit complete pakket creëert u de industriële look, helemaal van deze tijd!

Zaterdag 1 februari zijn er bij Bakker dé Houthandel demonstraties waarin getoond hoe men zelf een traprenovatie kan monteren. Een echte vakman laat de kneepjes van het vak zien en geeft antwoord op alle vragen. Wilt u de traprenovatie toch laten uitvoeren, dan komt de vakman van Bakker dé Houthandel thuis langs. Breng zaterdag 1 februari een bezoek aan de showroom en laat u verrassen door wat Bakker dé Houthandel allemaal te bieden heeft op traprenovatiegebied, maar ook op woongebied in zijn totaliteit.

Bakker dé Houthandel, Oosterwijzend 1 in Hoogkarspel. Kijk ook eens op www.bakkerdehouthandel.nl.