Afbeelding
(Foto: PR)

Column Duijn Keukens

De keukentrends van 2020: het zijn er veel en ze zijn stuk voor stuk inspirerend

Nu ook bruisend water uit de kraan dankzij de Quooker Cube. Een afzuiging die in het keukenblad verdwijnt. De landelijke keuken die helemaal uit is net als de superstrakke witte keuken. Zomaar wat keukentrends die zich in 2020 versterkt doorzetten. Bij Ant. Duijn Keukens treft u de laatste innovaties, gecombineerd met vertrouwde sterkhouders.

Denk hierbij aan de verhoogde kasten, de bijkeukens op maat die wij maken en vooral onze vertrouwde kwaliteit. Geborgd in A-merken als Rotpunkt en Nolte en daarnaast in de van A tot Z-service die wij leveren. Eigen montage houdt bij ons in dat wij de klanten totaal ontzorgen, tot het schilderen, stucen en betegelen van de keuken aan toe. Zodat u naast een hoogwaardig eindproduct ook verzekerd bent van de juiste uitstraling. Wij zien meer en meer dat keukens bij de huiskamer betrokken worden. Een nog meer open karakter dus, waarbij de laatste trend is dat er geen of slechts een glazen scheiding is tussen keuken en huiskamer. De keuken is net als de living een belevingsruimte geworden en dat maakt dat er hogere eisen aan de uitstraling gegeven worden. Strak is okay, maar dan wel met warme donkere kleuren. En natuurlijk met een wow-effect om dat gevoel van trots op te roepen. Bijvoorbeeld door de inpassing van marmeren werkbladen die steeds populairder worden, de Novy-afzuiging die helemaal geïntegreerd is in het keukenblad en daardoor bekend staat als de 'onzichtbare afzuiging' en de nieuwste innovatie bij vaatwassers waarbij de onderkorf zo naar boven komt dat u niet meer continu hoeft te bukken om de borden erin te leggen of eruit te halen. Denk ook aan temperatuurdifferentiatie in koelkasten waardoor het aan de ene kant kouder is dan aan de andere kant. Dit zorgt ervoor dat producten nog verser blijven. Ook interessant: de nieuwste stoomovens weten dankzij vacuümtechnologie de smaak aan het eten nog beter te bewaken en bewaren.

In 2020 zal ook de technologie die uw mobiele telefoon of iPad met keukenapparaten verbindt een hoge vlucht nemen. Zodat u op afstand kunt zien in hoeverre de koelkast leeg is, maar ook de oven aan kan zetten of een kopje koffie voor uzelf kunt regelen. Ook op het gebied van duurzaamheid wordt 2020 het jaar van 'nog meer'. Wij hebben twee concepten daarvoor, Greenline en Greenpanel, waarover wij in een latere column meer inhoudelijk zullen ingaan.

Marjon en Joyce Duijn

Ant. Duijn Keukens Hasselaarsweg 21 1704 DX Heerhugowaard (Nederland)

Tel. 072-5714108
E-mail: info@antduijnkeukens.nl

Website: www.antduijnkeukens.nl