Coverband Sllingshot.
Coverband Sllingshot. (Foto: Aangeleverd)

Slingshot zet boel op z'n kop

ENKHUIZEN - Het is zover. Komende zaterdag 1 februari begint om 21.00 uur het Prinsenbal met de negenkoppige feestband Slingshot in De Nieuwe Doelen in Enkhuizen.

Deze sympathieke en energieke negenmansmansformatie met rockende gitaren en een opzwepende blazerssectie, blaast je omver met herkenbare en dansbare nummers van af de jaren zestig tot nu. Niet meezingen met alle hits en herkenbare tracks die voorbij komen, is nog best lastig. En stilstaan is nauwelijks mogelijk! Aanvang: 21.00 uur. Entree 5 euro. Leden gratis.

Voetjes van de vloer

Carnavalsvereniging De Haringhoppers is blij dat de coverband Enkhuizen aandoet. "Slingshot neemt feesten héél serieus en is van mening dat iedereen gelijk is én dat iedereen mee moet doen. Daarom wordt ook aan iedereen gedacht met hits van Gers Pardoel tot de Beatles, van Doe Maar tot Daft Punk. Frontman Roy en de Slingshot mannen laten de de stijlen pop, Hollands, rock, dance, urban en skihut allemaal voorbij komen!"

Het Prinsenbal is het opwarmertje voor het echte carnaval in het weekend van 22 februari 2020. De jaarlijkse carnavalsoptocht zaterdagmiddag 22 februari luidt het carnavalsweekend in. De eerste foto's van het bouwen van de karren en het maken van creaties komen alweer voorbij op social media. De Haringhoppers roept iedereen op om mee te doen aan de optocht.

Jaarlijkse publieksprijs

De optocht is al jarenlang een bonte stoet van praalwagens en vele kleurrijke loopgroepen. Ook duo's en enkelingen zijn van harte welkom. De Haringhoppers hoopt op veel deelnemers aan de optocht die kans maken op de publieksprijs.

Meer informatie en opgave via info@deharinghoppers.nl of bij Dirk Bakker via 06 26012805.

Kijk ook op deharinghoppers.nl.

Doe lekker gek en verzin iets origineels voor de optocht.