ANWB + NKC Camper van het Jaar in de showroom bij DE JONG

REGIO - Bij DE JONG in Hillegom - De Zilk zijn net als in 2019 ook in 2020 weer beide winnaars van de Camper van het Jaar verkiezing te bezichtigen.

Vorige week werd in Leeuwarden de NKC Camper van het Jaar bekend gemaakt. In de categorie half integralen werd de Carado T 338 groepswinnaar. Afgelopen oktober vond de uitreiking van de Camper van het Jaar plaats bij de ANWB. De nieuwe Bürstner Lyseo M op Mercedes pakte deze mooie prijs.

Extra Koopzondag 2 februari 11.00 – 17.00 uur

Wie een bezoek brengt aan de zeer ruime showroom van DE JONG komt hier zowel de twee winnaars van 2019 als die van 2020 tegen. De Hymer BMC T en de Hymer BMC i pakten vorig jaar deze prijs en de Bürstner Lyseo M en Carado T 338 pakken dus deze felbegeerde prijs dit jaar. Naast deze vier TOP campers zijn nog veel meer prachtige campers en caravans te bekijken bij DE JONG.

Naast nieuwe campers heeft DE JONG ook een groot aanbod goede en betrouwbare gebruikte caravans en campers. Tijdens de extra koopzondag profiteren bezoekers van een KORTING tot wel 5.000 euro op overjarige en ex-verhuur caravans en campers. De ruim 2.000 m2 grote Kampeer- & Outdoor winkel is een genot om te bezoeken. DE JONG Kampeer & Recreatie, Beeklaan 18a - 24a in Hillegom - De Zilk. Meer info via dejongrecreatie.nl.