Ouderwets gezellig dansen in buurthuis De Schuilhoek

HEEMSKERK - ''Wij organiseren ieder eerste zaterdag van de maand een gezellige dansavond voor oudere paren in Heemskerk. Heb je altijd (weer) willen dansen en verlang je ook naar een ouderwets gezellig avondje uit? Kom dan zaterdag 1 februari naar buurtcentrum De Schuilhoek'', aldus de organisatie.

Op zaterdag 1 februari voor jong en oud

Dansen in een ongedwongen sfeer, geen wedstrijdniveau maar gewoon dansen voor paren op je eigen manier. Dansen is plezier voor twee. Genieten, ontspannen en bewegen is het motto van onze avonden.

DJ George Snijders

De alom bekende DJ George Snijders verzorgt de muziek, geen disco maar heerlijke ouderwetse dansmuziek in een modern jasje met o.a .Foxtrot, Engelse wals, slow-fox ,jive, chachacha, rumba, veléta enz. ook enkel eenvoudige Line-dansjes, welke je zo onder de knie zult hebben.

De zaal is open om 19.30 uur , het dansen begint om 20.00 uur en gaat door tot 23.30 uur. De entreeprijs is laag en is 3.50 euro per persoon. ''Regelmatig zullen wij u verwennen met een stukje kaas, worst of een warm hapje. Consumpties zijn verkrijgbaar aan de gezellige bar, welke op buurthuisniveau zijn geprijsd, dus kom en geniet!''

Zaterdag 1 februari in buurtcentrum "De Schuilhoek ", van Bronckhorststraat 1 te Heemskerk. Inlichtingen; tel.0251-292726.