De trotse eigenaar R.Schellevis toont één der topproducten van Hummel.
De trotse eigenaar R.Schellevis toont één der topproducten van Hummel. (Foto: Aangeleverd)

Een grotere keuze aan kozijnen bij Hummel kozijnen

HEEMSKERK - Hummel kozijnen is een begrip op het gebied van kozijnen, dakkapellen, schuifpuien en deuren. Het bedrijf, gevestigd midden in het centrum van Heemskerk aan de kerkweg 36, biedt maatwerk aan zowel de particuliere klant als aannemer.

Meer mogelijkheden

De keuze tussen toepassing van Houten- kunststof of aluminium kozijnen is veelal een persoonlijke. Daarom heeft Hummel nu deze verschillende uitvoeringen in het assortiment. Uw kozijnen stelt u zelf samen, waarbij u kunt kiezen uit één van de vele kleuren en uitvoeringen. Iedereen creëert een woonomgeving die bij hem of haar past. Keus genoeg: van rustieke stijl tot strakke en speelse vormen.

Kunststof kozijnen

Door de jaren heen ontstonden meer mogelijkheden qua kleurstellingen en werd een meer robuust profiel ontwikkeld, waardoor kunststof kozijnen voor steeds meer huizenbezitters aantrekkelijk werden. De kozijnen kunnen tegenwoordig gemaakt worden voor elk type woning, van modern tot klassiek, Dat heeft bijvoorbeeld te maken met het aanbrengen van natuurlijke nerven in de kozijnen en/of een traditionele hoekverbinding. Ook voor iedere dikte glas zelfs triple glas is nu mogelijk.


Houten kozijnen

Houten kozijnen en deuren en schuifpuien behoren ook tot één van de mogelijkheden. In ieder gewenst profiel kunnen deze uitgevoerd worden. Hout geeft ook een warme uitstraling en is van duurzame kwaliteit. Hardhouten kozijnen geven een warm welkom.

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen passen in bijna ieder type woning. Door zijn kwaliteiten is aluminium hét materiaal voor de hedendaagse architectuur en wordt veel toegepast bij moderne, industriële tot monumentale panden. Ook realiseert Hummel "Dakkapel in 1 dag". Elke dakkapel die onze vakmensen in onze eigen fabriek maken, is exact op maat gemaakt. De dakkapel wordt prefab gemaakt in de eigen Hummel-fabriek en komt op de dag van plaatsing als hijsklaar naar u toe. Onze eigen montageploegen plaatsen de dakkapel in één dag wind- en waterdicht op uw dak. Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom in onze showroom in Heemskerk.

Vakbekwame monteurs

De advisering richt zich hierbij niet alleen op het esthetische vlak, maar ook op bouwkundig gebied. Eventuele constructieve aanpassingen kunnen eveneens door Hummel worden verzorgd. Dit werk wordt door eigen opgeleide, vakbekwame monteurs uitgevoerd.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn de belangrijke drijfveren binnen het bedrijf, naast het feit dat gestreefd wordt naar energiezuinigheid en onderhoudsarme kozijnen. Voor de klant is de kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid merkbaar door de hoogwaardige materialen waarmee gewerkt wordt. Niet voor niets wordt er tien jaar volledige garantie gegeven, ook op het hang- en sluitwerk. Hummel denkt met de klant mee en adviseert hen hierin van wens tot uitvoering. Neem gerust contact met ons op telefoonnummer: 0251-234484. Of mail naar info@hummel-kozijnen.nl Breng daarnaast een bezoek aan onze ruime showroom! Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse kozijnen voor uw woning of appartement bekijken. ''Onze adviseurs helpen u graag verder. De koffie staat klaar!'', aldus Hummel.