Afbeelding

Wat doet een kindercoach?

Een coach ondersteunt, begeleidt en adviseert, zoals een voetbal- of schaatscoach een team traint om het beste uit de spelers te halen, zo helpt een kindercoach een kind.

Het beste uit een kind halen

In het leven van een kind kunnen periodes zijn dat het niet lekker loopt. Zindelijk worden, de omgang met vriendjes, het gedrag op school of thuis. Als ouder probeer je jouw kind te begrijpen en verder te helpen, maar soms lukt dat niet.

Juiste ingang

Bij elk kind is het opnieuw een uitdaging de juiste ingang te vinden om achter de oorzaak te komen van ongewenst gedrag of lichamelijke klachten, zoals buikpijn. Door mijn werk met kinderen in verschillende ziekenhuizen en opleiding tot kindercoach heb ik de ervaring dat kinderen veel veerkracht hebben en altijd verder willen. Maar, in een wereld die veel van ze verwacht, zijn ze af en toe kwijt hoe dat moet.

Op zoek naar talenten

Als kindercoach ga ik samen met uw kind op zoek naar die talenten, waarmee het zich weer sterk voelt en op eigen kracht vooruit kan. Dit gaat altijd in samenspraak en met medewerking van de ouders. Een gelukkig kind heeft de kracht en vaardigheden, waarmee het zelf tegenslagen oplost.

Kijk op www.kindercoaching- medemblik.nl voor meer informatie en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kindercoaching Medemblik

Pekelharinghaven 22b,

1671 HM Medemblik,

tel. 06-51398230

jantien@kindercoaching- medemblik.nl