Toneelvereniging De Hoop speelt Heisa in de theetuin

AARTSWOUD - Toneelvereniging De Hoop speelt een komedie van regisseur Carl Slotboom, namelijk Heisa in de theetuin. Belangstellenden zijn 1, 7 en 8 februari om 20.00 uur van harte welkom in Café De Stompe Toren, aan de Schoolstraat in Aartswoud.

Zoals de titel al doet vermoeden speelt het stuk zich af in de theetuin, van Anneke. Haar echtgenoot Wiebe en diens inwonende, simpele broer Victor, maken uitsluitend van de theetuin gebruik om languit op de stoelen te hangen. Als Anneke dan definitief genoeg heeft van de aanwezigheid van Victor, plaatst zij een huwelijksadvertentie. Hierin schetst zij de situatie van Victor rooskleuriger dan hij in werkelijkheid is. De enige die ze in vertrouwen neemt is haar vriendin Mara.

Als de huwelijkskandidate Adelheid van Biebersteijn Diepenbrock zich meldt en als eerste buurman Herman tegen het lijf loopt, ontstaat er zo'n spraakverwarring, dat Adelheid in de veronderstelling is dat hij de aanstaande echtgenoot is. Als de nieuwe overburen, Lilly en Sjors, zich komen voorstellen, wordt het pas echt ingewikkeld. Als tenslotte iedere echtgenoot denkt dat zijn echtgenote lesbisch is geworden, is helemaal het hek van de dam en heerst er alom verwarring.

Nieuwsgierig of alles op zijn pootjes terecht komt?

Kom kijken.