De vakman van Bakker dé Houthandel verzorgt met alle liefde de montage.
De vakman van Bakker dé Houthandel verzorgt met alle liefde de montage. (Foto: aangeleverd)

Traprenovatie in industrieel jasje

REGIO - Bij Bakker dé Houthandel kunt u in de showroom terecht voor vloeren, meubels, tafels op maat en woonaccessoires, maar zeker ook voor prachtige traprenovaties. Met Reno Stairs® traprenovatie wordt de bestaande trap bekleed met écht hout. Dit geeft een nieuwe, luxe uitstraling en dit zonder dat er hak-of breekwerk aan te pas komt.

De medewerkers van Bakker dé Houthandel hebben al ruim twintig jaar ervaring. Of u nu kiest voor een landelijke, klassieke of moderne uitstraling, bij Bakker dé Houthandel wordt altijd voor een passende oplossing gezorgd.

Industriële look

Nieuw van Reno Stairs® is een heel modern traprenovatiepakket met een industriële look. Dit pakket bestaat uit hardhouten overzettreden die kant en klaar fabrieksmatig voor u zijn afgewerkt met een duurzame dekkend zwarte afwerking. Verder zitten er behalve de twaalf overzettreden een uitlooptrede voor de afwerking naar de overloop, de benodigde montagekit en afwerkingskit bij. U kunt direct aan de slag en dat al voor een pakketprijs van slechts 695 euro. Met dit complete pakket creëert u de industriële look, helemaal van deze tijd!

Demonstraties

Bij Bakker dé Houthandel worden zaterdag 1 februari demonstraties gehouden, waarin getoond wordt hoe men zelf een traprenovatie kan monteren. Een echte vakman laat de kneepjes van het vak zien en geeft antwoord op alle vragen. Wilt u de traprenovatie toch laten uitvoeren, dan komt de vakman van Bakker dé Houthandel thuis langs. Breng zaterdag 1 februari een bezoek aan de showroom en laat u verrassen door wat Bakker dé Houthandel allemaal te bieden heeft op traprenovatiegebied, maar ook op woongebied in zijn totaliteit.

Bakker dé Houthandel, Oosterwijzend 1 in Hoogkarspel. Kijk ook eens op www.bakkerdehouthandel.nl.