Flyer aankondiging show C-Squad
Flyer aankondiging show C-Squad (Foto: C-Squad)

C-Squad weer op de planken

CASTRICUM - Over ruim een maand is het zover, dan staat de succesvolle theatergroep C-Squad weer op de planken met een gloednieuw stuk! Na het daverende succes van ‘De getuige’ is de gezelligste muziektheatergroep uit Castricum nu terug met het komische stuk “Alles voor de club”.

Het humoristische script is geschreven door regisseur Patrick Kamoen en neemt het publiek mee naar Italië, waar ze een weekend lang meekijken in het leven van vier vriendinnen die elkaar nog kennen van vroeger toen ze samen hockeyden… Er blijken nogal wat onderhuidse spanningen te zijn en ieder heeft zo zijn eigen problemen, wat tot een explosie komt tijdens het vriendinnenweekend…

Uiteraard omlijst door spetterende muziek van o.a. Jurk!, Andre Hazes, de Spicegirls en zelfs stevige rock van The Offspring. De vierkoppige band onder leiding van Shane van Schoonhoven maakt er ook hier echt een feestje van! C-Squad nodigt iedereen van harte uit om te komen kijken op vrijdag 13 maart of zaterdag 14 maart 2020.

Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar via de (online) kassa van Theater Koningsduyn (https://www.geesterhage.nl/theater-koningsduyn/) en kosten 15 euro per stuk inclusief garderobe en pauzedrankje.