Jeugd en Vreugd aan de Merwedestraat.
Jeugd en Vreugd aan de Merwedestraat. (Foto: Aangeleverd)

Weer klimmen en klauteren in de speeltuin…

BEVERWIJK - Maandag 17 februari, de eerste dag van de voorjaarsvakantie, gaan de Beverwijkse speeltuinen weer open voor het nieuwe speeltuinseizoen. Buiten bewegen is voor de ontwikkeling van kinderen heel belangrijk. In de speeltuinen kunnen ze nog echt veilig kunnen spelen, zonder last te hebben van het drukke verkeer en kunt u als ouder een heerlijke tijd met uw kind beleven.

De vrijwilligers van de speeltuinen Kindervreugd aan de Huiderlaan, Jeugd en Vreugd aan de Merwedestraat en speeltuin Moby Dick aan het Moensplein zijn weer helemaal klaar voor een nieuw speeltuinseizoen!

In iedere speeltuin kunt u lid worden voor maar €19,- per gezin per jaar (ongeacht het aantal kinderen!). U kunt dan ook, op vertoon van uw speeltuinpasje, gratis naar de twee andere speeltuinen. Bent u geen lid, dan kan uw kind voor €1,- per dagdeel komen spelen; volwassen zijn gratis. Kinderen tot zes jaar moeten wel onder begeleiding van een volwassene zijn.

De speeltuin is er niet alleen voor spelende kinderen. Verenigingen die doordeweeks nog een ruimte willen huren zijn ook welkom. Ook zijn de speeltuinen in het weekend te huur voor b.v. een kinderfeestje. In de voorjaarsvakantie zijn de speeltuinen iedere middag geopend. Uiteraard zijn de speeltuinen gesloten als het de hele dag regent. Na de voorjaarsvakantie zijn de speeltuinen weer iedere dag geopend. Voor de exacte openingstijden van de speeltuinen kunt u terecht op de site van de Beverwijkse Speeltuin Centrale: https://speeltuinbeverwijk.jouwweb.nl/

Daar kunt u ook andere informatie vinden over de Beverwijkse Speeltuin Centrale en links naar de daaronder vallende speeltuinen.