Inruilactie HoorCare voor niet gebruikte hoortoestellen

HEEMSKERK - Heeft u hoortoestellen aangeschaft, maar draagt u ze niet? Of kent u iemand die zijn of haar hoortoestellen niet gebruikt? Voor mensen die het hoortoestel in de kast hebben liggen, omdat het toestel niet voldoet aan de verwachtingen, heeft zelfstandig audicien HoorCare een unieke inruilactie.
Het is zonde als hoortoestellen niet naar tevredenheid gedragen worden. Bij het inleveren van uw functionerende hoortoestel van maximaal vijf jaar oud, ontvangt u een inruilpremie bij de aanschaf van een nieuw privaat hoortoestel (zonder vergoeding van uw zorgverzekeraar). Ideaal voor mensen die niet tevreden zijn met hun huidige hoortoestellen van een andere leverancier, ook als er geen aanspraak gemaakt kan worden op de vergoeding van hun zorgverzekeraar.

Voor uw oude hoortoestel krijgt u niet alleen een aantrekkelijke korting, u helpt ook de Starkey Hearing Foundation. Wereldwijd zijn ruim 360 miljoen mensen slechthorend, slechts drie procent van deze slechthorenden is in staat om aanspraak te maken op goede audiologische zorg. HoorCare audiciens is met al haar vestigingen trotse partner van de Hearing Foundation. Sinds de oprichting in 1984 heeft deze stichting wereldwijd meer dan 1,9 miljoen hoortoestellen geschonken aan hulpbehoevende slechthorenden. En jaarlijks doneert de stichting maar liefst 100.000 hoortoestellen.
Met het inleveren helpt u mee om de wereld beter te laten horen. Bel met 0251 – 234 167 of stuur een mail aan heemskerk@hoorcare.nl