Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Zwemclinic borstcrawl in Beverwijk

BEVERWIJK - Kun je ook wel eens jaloers kijken naar zwemmers die met borstcrawl door het wat glijden? Heb je altijd al je techniek willen verbeteren van de borstcrawl? Of wil je gewoon kennis maken met een goede borstcrawl? Maar ook voor geoefende zwemmers die regelmatig zwemmen, of sporters die bijvoorbeeld aan een triatlon willen meedoen, kan je met deze cursus je techniek verbeteren en opfrissen.

Nieuw in Sportfondsenbad

Om je hierbij te begeleiden gaat het Sportfondsenbad Beverwijk de Zwemclinic Borstcrawl basis en gevorderden aanbieden. We beginnen met de Borstcrawl basis. Het is een zwemclinic van 6 lessen waarin de techniek duidelijk uitgelegd wordt en meteen in het water wordt uitgevoerd. Waaronder de volgende onderdelen aan bod komen basishouding, ademhaling, de armbeweging, de beweging van de benen ect.. De zwemlessen duren een half uur en van te voren of erna kun je alvast banenzwemmen. Alle lessen worden door een ervaren instructeur gegeven.

Ga de uitdaging aan en leer je borstcrawltechniek verbeteren!

Geef je dan nu op voor de zwemclinic borstcrawl basis. Starten met de zwemclinic op de dinsdag- en woensdagavond en de woensdagochtend. Vanaf 3 maart of 4 maart 6 lessen. Na de zwemclinic borstcrawl basis zijn er ook borstcrawl gevorderden (ook 6 lessen). Schrijf je in, alleen of met een collega of vriend(in).

Dinsdagavond 19.30-20.00 uur, woensdagochtend 11.30-12.00 uur; woensdagavond 20.30-21.00 uur; de tweede zwemclinic "borstcrawl" beginners start op dinsdag 12 mei of woensdag 13 mei. Info 0251-234363 of www.sportfondsenbadbeverwijk.nl