Schoonheidssalon Gabriëlle heeft aanstaande zaterdag open huis.
Schoonheidssalon Gabriëlle heeft aanstaande zaterdag open huis. (Foto: Aangeleverd)

Open huis bij Schoonheidssalon Gabriëlle

CASTRICUM - Kom zaterdag 14 maart tussen 11.00 en 16.00 uur naar Schoonheidssalon Gabriëlle in Castricum. Gabriëlle werkt al 29 jaar met veel passie en liefde in haar salon en geeft haar cliënten holistische behandelingen op maat.

Op zaterdag 14 maart van 11.00 tot 16.00 uur

Behandelingen bij Gabriëlle zijn goed voor de gezondheid van lichaam en geest. U kunt bij Schoonheidssalon Gabriëlle onder andere terecht voor; bindweefselmassage, kleurtherapie, cosmetische Shiatsu, cosmetische Stone Massage, lymfedrainage, elektrisch ontharen, acne behandelingen, bruidsmake-up en duo-behandelingen. Gabriëlle verdiept zich in het totale plaatje en blijft zich bijscholen in alle aspecten van de huid maar ook de psyche van de mens.

Phyto5 producten

Gabriëlle werkt met Phyto5 producten, deze zijn gericht op het herstel van energetisch evenwicht in het lichaam volgens de vijf elementenleer van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Ook steeds meer mannen worden bewuster en boeken een phyto 5 behandeling en gebruiken de producten.

Open dag acties

U krijgt tien procent korting op Mineralogie make-up en kruiden extract Ries Herbal Tea, € 15,00 korting op een MGC Derma behandeling bij het direct maken van een afspraak en € 15,00 kennismakingskorting op een Phyto5 behandeling. Bij aankoop van één product ontvangt u een goodiebag ter waarde van € 35,00 cadeau (zolang de voorraad strekt). Info op www.schoonheidssalongabrielle.nl of bel: 06-20451927.